Novosti Promocija knjige Gradska knjižnica don Mihovil Pavlinović 1868.-2022. autorice dr. sc. Marije Jović

Naslovnica -> Novosti

Interliber 09. 11. u 17:00 h

Podijelite na Facebook

Promocija monografije Gradska knjižnica don Mihovil Pavlinović 1868.-2022. održala se na Interliberu na Zagrebačkom velesajmu na pozornici Izložbenog prostora Školske knjige u paviljonu 5, u srijedu 09. studenoga u 17:00 h. Pored autorice dr. sc. Marije Jović o knjizi je govorila urednica monografije Miroslava Vučić te predsjednik Upravnog odbora Školske knjige dr. sc. Ante Žužul. Dijelove iz knjige s naglaskom na slavni govor Don Mihovila Pavlinovića "Imoćani braćo jezik kojim vi govorite to je dika hrvatskom jeziku, odijelo kojim se odijevate..." nadahnuto je  interpretirao glumac Vedran Mlikota.

POČAŠĆENI SMO VAŠIM MNOGOBROJNIM DOLASKOM.

Hvala velikom broju sveučilišnih profesora, koji su nazočili promociji ovog vrijednog izdanja, hvala rektorici Sveučilišta u Zadru dr. sc. Dijani Vican, velikom broju državnih tajnika iz ministarstava, Imoćanima s adresom u Zagrebu, Imoćanima koji su došli iz Imotskog kako bi uveličali promociju i neizmjerno hvala mojoj obitelji i prijateljima.

Hvala ministrici kulture gospođi Nini Obuljen Koržinek,  dr. sc. Anti Žužulu i gđi. urednici Miroslavi Vučić ,na neizmjernoj podršci.

GALERIJA SLIKA


POVIJEST 156 GODINA TRADICIJE GRADSKA KNJIŽNICA DON MIHOVIL PAVLINOVIĆ

Želim znati više o povijesti →