Novosti Mreža American corners organizira program 08. 03.

Naslovnica -> Novosti

"Put yourself First".

Podijelite na Facebook

https://www.gskos.unios.hr/index.php/online-panel-made-in-osijek/

Od početka godine, svaki mjesec, mreža američkih kutaka organizira po dva virtualna programa, koji promoviraju teme tog mjeseca. Za svaki mjesec je jedan Američki kutak domaćin, a ostali kutci dijele program i pozivaju publiku. Ožujak je mjesec posvećen ženama, pa je Američki kutak u Osijeku domaćin dva virtualna panela na temu ženskog poduzetništva.

Na sam Dan žena, 8.3. je panel na temu "Made in Osijek". A drugi će biti 19.3. s naslovom "Put yourself First".

Pozivamo zainteresiranu publiku u Imotskom i okolici, a i šire, da čuju iskustva poduzetnica u Slavoniji/Osijeku ( držimo kako će tema zanimati posebno mlade imotske poduzetnice, imotske studente i srednjoškolce, koji bi voljeli naučiti više o poduzetništvu iz prve ruke itd.). Američki kutak pri US Embassy Zagreb tako, zajedno s knjižnicama pomaže u promicanju vrijednosti poduzetničkog duha, koje Veleposlanstvo SAD-a i inače jako gura.

American Corner Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek poziva vas na online panel Made in Osijek u kojemu će sudjelovati osječke poduzetnice Sanja Bolješić (Simone design), Ivana Čizmadija (Gray by Ivana Čizmadija) te Martina Karalić (Boolab). Organizator panela je American Corner Osijek, u suradnji sa Američkim veleposlanstvom u Zagrebu i AC Rijeka, Zadar, Zagreb ,Vukovar i Imotski.

Panel rasprava na hrvatskom jeziku bit će održana na Facebook stranici American Cornera https://www.facebook.com/americancornerzagreb u ponedjeljak, 8. ožujka 2021. godine u 17 sati. U prvom dijelu panela poduzetnice će predstaviti sebe, svoj brand i poduzetnički plan, a tijekom drugog dijela će odgovarati na pitanja publike.

Sanja Bolješić stoji iza branda Simone design, a iz njene kolekcije posebno se ističu ručno rađene torbe i ruksaci. Gray by Ivana Čizmadija brand je Ivane Čizmadije, dizajnerice vjenčanica i večernjih haljina s dugogodišnjim iskustvom. Iza branda prirodne ručno rađene kozmetike koja njeguje i hrani tijelo Boolab stoji Martina Karalić.

Poziv poduzetničkim inkubatorima, nezaposlenima, učenicima ekonomskih i gospodarskih predmeta, ova live diskusija mogla bi biti pomoć u osmišljavanju svojih poduzetničkih poduhvata, i prilika da stvari koje ne mogu pitati u svom okruženju, pitaju u ovom virtulanom.

POVIJEST 156 GODINA TRADICIJE GRADSKA KNJIŽNICA DON MIHOVIL PAVLINOVIĆ

Želim znati više o povijesti →