Novosti Mjere zaštite od korona virusa

Naslovnica -> Novosti

Obavijest o mjerama zaštite od korona virusa u Gradskoj knjižnici

Podijelite na Facebook

ODLUKA O PRIVREMENOM ZATVARANJU GKI ZA RAD S KORISNICIMA OD SRIJEDE, 18. OŽUJKA 2020.

U skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite SDŽ, radi prevencije širenja zaraze virusom COVID-19, a zbog neposrednog kontakta djelatnika s velikim brojem građana, kao i kontakata s velikim brojem vraćenih knjiga, donosi odluku o privremenom ZATVARANJU Knjižnice za rad s korisnicima.

Rad s korisnicima nastavlja se elektroničkim, telefonskim putem, kao i preko web stranica i društvenih mreža. Sukladno situaciji i preporukama vezanim uz epidemiju, Knjižnica će prilagođavati svoj rad, kako interni tako i onaj s korisnicima.

Ova Odluka stupa na snagu od srijede, 18. ožujka 2020. i na snazi je do daljnjega.

SVAKOG PONEDJELJKA NAŠIM ČLANOVIMA OMOGUĆITI ĆEMO ZAMJENU I VRAĆANJE KNJIGA OD 08:00 DO 12:00 h. MJERA ĆE BITI NA SNAZI DO DALJNJEGA.

 

Pozivamo na redovito praćenje obavijesti Nacionalnog stožera civilne zaštite, Županijskog stožera civilne zaštite i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Gradska knjižnica prilagodit će daljnje postupanje dnevnim uputama nadležnih tijela i županijske Matične knjižnice te ćete o njima biti pravovremeno obaviješteni.
Za sve informacije o radu Gradske knjižnice "Don Mihovil Pavlinović" i eventualne upite o mjerama kontaktirajte nas na e-mail: gradska.knjiznica.imotski@st.t-com.hr

Sve daljnje informacije bit će objavljene na mrežnim stranicama Gradske knjižnice  i društvenim mrežama.

POVIJEST 156 GODINA TRADICIJE GRADSKA KNJIŽNICA DON MIHOVIL PAVLINOVIĆ

Želim znati više o povijesti →