Novosti Gradska knjižnica 10. 05. u 18:00 h predstavljanje knjige Moja revolucija u 365 dana;, autorice Anđe Marić

Naslovnica -> Novosti

Gradska knjižnica 10. 05. u 18:00 h predstavljanje knjige "Moja revolucija u 365 dana", autorice Anđe Marić

Anđa Marić o knjizi; "Kao breskva – mekana iznutra, a čvrsta izvana."

Nakon dugo godina odlučila sam napokon izaći iz svog autoimunog ormara u kojem sam se skrivala od života, jer me je bilo sram što sam slaba i trebam pomoć… Odlučila sam se u svom životu pojaviti svakoga dana bez obzira na to kako se osjećala. Odlučila sam živjeti i pričati svoju novu priču o pobjedi i uspjehu koji sam sanjala. I kad nitko nije vjerovao u mene, ja sam vjerovala i u sebe i u svoj put.

To moje putovanje i predanost rezultirali su ozbiljnom promjenom, revolucijom i osobnom evolucijom – postala sam žena kakva sam oduvijek htjela biti: dosljedna, predana, neslomljiva i ranjiva. Kao breskva – mekana iznutra, a čvrsta izvana.

Počela sam vjerovati u to da je spasitelj kojeg tražim – žena u mom ogledalu. Hodala sam vatrenim poljima Mordora i preživjela. Sada stojim na drugoj strani i mogu podijeliti svoje iskustvo. Nije bilo lako, neću lagati, ali moguće je.

Anđa Marić, autorica

O knjizi pored autorice govoriti će i;

Neven Kepeski, vlasnik zagrebačke izdavačke kuće Media Bar, jedan je od najvažnijih hrvatskih novinskih urednika unatrag više od trideset godina. Kepeski je, među ostalim, utemeljio nevjerojatno uspješni tinejdžerski magazin OK, ali se dokazao i kao vrhunski profesionalac u političkom novinarstvu, dok je suuređivao Globus, i to u Globusovim najuspješnijim godinama. Kepeski je u prvom desetljeću ovog stoljeća odradio niz važnih zadataka za Jutarnji list, u vrijeme kad je Jutarnji imao deset do petnaest puta veću nakladu nego danas. Neven Kepeski koji je, usput govoreći, 1982. osnovao Psihomodo Pop i napisao njihove najbolje rane pjesme, zadnjih godina vodi izdavačku tvrtku Media Bar, koja objavljuje knjige. Klasične knjige na papiru. Kepeski je i autor vrlo slušane emisije HRT-a Era bestselera. koja se bavi suvremenim književnim fenomenima i žanrovima u domaćoj i inozemnoj literaturi.

GALERIJA SLIKA


POVIJEST 156 GODINA TRADICIJE GRADSKA KNJIŽNICA DON MIHOVIL PAVLINOVIĆ

Želim znati više o povijesti →