Novosti Generacija NOW

Naslovnica -> Novosti

U suradnji s Hrvatskim Telekomom otvoren je novi donacijski natječaj Generacija NOW kroz koji IRIM ulaže 700 tisuća kuna u razvoj STEM područja u Hrvatskoj. Na natječaj se prijavila i Gradska knjižnica "Don Mihovil Pavlinović.

Generacija NOW se provodi s ciljem pružanja najmodernijih oblika edukacije mladima kako bi oni, uz pomoć najnovije tehnologije, razvijali svoju kreativnost i inovativnost.

Ustanovama uključenim u projekt donira se moderna Internet of Things (IoT) oprema, besplatan pristup internetu s besplatnim podatkovnim prometom te financijsku donaciju.

Program Generacije NOW i ove će se godine, ukoliko to epidemiološka situacija dopusti, održavati u prostorima odabranih ustanova diljem Hrvatske, a interaktivni materijali dodatno će pomoći polaznicima programa pri stjecanju znanja i izradi vlastitih projekata. Kako se čitav edukacijski program nalazi online na novom Izradi edukacijskom web portalu IRIM-a, bit će dostupan i svim ostalim ustanovama, ali i pojedincima, zainteresiranima za usavršavanje STEM znanja i vještina. Izvor: https://croatianmakers.hr/.../otvoren-novi-donacijski.../

POVIJEST 155 GODINE TRADICIJE GRADSKA KNJIŽNICA DON MIHOVIL PAVLINOVIĆ

Želim znati više o povijesti →