Novosti Apel za pomoć pri nabavci kontejnera za potrebe Knjižnice u Petrinji!

Naslovnica -> Novosti

Godinu 2021. Vlada RH proglasila je Godinom čitanja u Hrvatskoj!

Na samome početku godine, u Gradsku knjižnicu "Don Mihovil Pavlinović" Imotski pristigao je Apel za pomoć pri nabavci kontejnera za potrebe Knjižnice u Petrinji!

Gradska knjižnica i čitaonica Petrinja posjeduje 44 000 jedinica knjižne građe koju je nužno hitno izmjestiti u drugi prostor. Molimo za pomoć pri nabavi najmanje pet kontejnera u koje bi se knjižnična građa privremeno smjestila. Kontejneri bi se postavili na jedno parkiralište kraj same Knjižnice i u njima bi se što prije organizirao rad Knjižnice. Molimo sve koji su u mogućnosti, u ovim naročito teškim trenucima za Sisačko-moslavačku županiju i grad Petrinju, da pridonesu i pomognu u nabavci kontejnera kako bi onemogućili prekid čitateljske niti koja ljude povezuje s knjigom i čitanjem. Na taj način bismo barem donekle doprinijeli osobnom zadovoljstvu i boljitku ljudi u Petrinji, unatoč prirodnoj katastrofi koja ih je zadesila.

U ime Gradske knjižnice i čitaonice Petrinja, knjižničara i svih građana Petrinje, molbu je uputio ravnatelj Knjižnice - Ante Mrgan                                    (099/813-5558) kojemu se mogu obratiti svi koji imaju informacije o mogućoj pomoći. Te na telefon GKI 021/670-572

 

Fotografije Gradske knjižnice i čitaonice Petrinja.

Izvor: GKMM Split

POVIJEST 155 GODINE TRADICIJE GRADSKA KNJIŽNICA DON MIHOVIL PAVLINOVIĆ

Želim znati više o povijesti →